_

به سايت خوش آمديد !


براي مشاهده مطلب اينجا را کليک کنيد

                                      

                                                                    







ADS


چرا شراب ترش مي شود
 
رفع مشکل شراب – شراب و شراب سازی – آبجوسازی خانگی
abjosaz.com/forum/index.php?topic=345.0
Translate this page
Oct 24, 2016 – از روز سوم روزی یک بار به هم زدیم با چوب تمیز از روز 8 محلول رفته رفته بوی لجن به خود گرفت در روز 17 تفاله های انگور ته نشین شدند و اب بالا ماند و اکنون که روز 23 میباشد ، بوی بد کمتر شده و یک لایه بنفش نازک سطح محلول را مثل چربی پوشانده ، مزه کمی ترش و الکل هم حس میشود ایا شراب ما خراب شده است ؟ راه حلی …
وضعیت بحرانی شرابم ترش شده
Azar 15, 1396 AP
ترش بودن شراب دلیل آن چیست
Mehr 7, 1396 AP
شرابم کمی ترشه چی کارش کنم؟ – page 1
Aban 20, 1395 AP
هوا دادن شراب
Bahman 23, 1394 AP
More results from abjosaz.com
سوالات متداول : 1 – ترش شدن شراب ؟ پ :… – مشروب و طرز تهیه انواع مشروب …
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=213379275507647&id…
سوالات متداول : 1 – ترش شدن شراب ؟ پ : ترش بودن شراب تنها نشانه خراب شدن شراب نیست. اگر شراب تا آخر پروسه تخمیر پیش برود شراب کاملا سک می شود (سک به زبان فرانسه یعنی شرابی که ترش باشد) که در این حالت مزه آن ترش است و همه قند موجود به الکل تبدیل شده ساست. البته ترشی می تواند نشانه سرکه شدن شرا بهم هست در چنین …
چرا شراب به سركه تبديل مي شود؟ – بحران اقتصادی و کلاهبرداری بانکی
iran-azade.blogfa.com/post-89.aspx
Translate this page
تمام سعی و کوشش شراب ساز بر آنست که چنین واقعه ای اتفاق نیافتد. تهیه سرکه: C2H4O2 = CH3COOH. سرکه مایعی است با بوی تند و نفوذی و برای تهیه انواع ترشی و یا نگهداری مواد غذایی از آن استفاده میشود. سرکه غیر از مصارف صنعتی بسیار فراوان ، خوراکی نیز هست. در تهیه انواع ترشی (سرکه 4% تا 8%) مورد استفاده قرار …
تفاوت شراب با سرکه • مجله آنلاین این یا اون،هرچیزی برای مقایسه …
inyaon.com › تفریحی › اغذیه و سلامت
Translate this page
البته مشهورترین گونه های آن شراب قرمز و سفید هستند که شراب قرمز مزه گس تری دارد و از انگور سیاه بدست می آید و در صورت جدا کردن پوست انگور قبل از تهیه شراب نوع سفید آن تولید می شود. هنگام تهیه این محصول، از انگور رسیده استفاده می کنند چون اسیدی که در نوع نارس انگور وجود دارد و مزه ای ترش دارد در فرآیند رسیده شدن میوه به قند …

 







NS